У Луцьку планують виселяти з квартир злісних боржників

Луцьк може перейняти досвід деяких інших українських міст щодо виселення чи переселення людей, які не платять і не платитимуть за комунальні послуги.

Як повідомляє ВолиньPost, про наміри запровадити таку практику розповіла під час підсумкової наради Дня депутата з проблем ЖКГ луцького міського голови Лариса Соколовська.

За її словами, в Луцьку є декілька десятків сімей "безнадійних боржників", які ведуть аморальний спосіб життя і навіть не думають платити за комунальні послуги.

Соколовська додала, що пробували відмикати квартирам із такими людьми комунальне постачання, але це не вирішувало ситуації. Наприклад, якщо відключали воду, то ці люди розводили антисанітарію у всьому під'їзді.

"Реального виходу на рівні держави немає", - додала заступник мера.

Однак у Чернівцях подібну ситуацію вирішили просто - там виселяють таких боржників із квартир і переселяють у якесь спеціальне місце.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>