На фестивалі “Криваві совєти” луцькі комсомольці влаштували бійку

Троє комсомольців, серед яких брати Олександр і Михайло Кононовичі, намагалися зірвати проведення фестивалю кіно "Криваві совєти", який відбувся у неділю в у конференц-залі готелю "Просфпілкови".

Близько 12:00 мав розпочатися показ фільмів, однак він затримався через конфлікт з комсомольцями. Після словесної перепалки з організаторами заходу, один з Кононовичів спробував вдарити представника Молодого Народного Руху Дмитра Климука, однак той ухилився й удар прийняло на себе око іншого брата-Кононовича. Зрештою, щоб втихомирити непроханих гостей, організатори викликали міліцію, яка й вивела комсомольців з приміщення.

Кіноперегляд стартував зі вступного слова організаторів та показу фільму "Радянська історія". Крім того, засновники кінофестивалю представили 3-хвилинний відеоролик із "Кривавих совєтів" у Києві. Після 14.00 і невеликого кава-брейку кінопоказ продовжився.

На закритті кінофестивалю голова ВО ВГО "Молодий Народний Рух" та організатор даного заходу Дмитро Климук подякував всім присутнім та запевнив всіх, що попри всі провокації комуністів даний кінофестиваль пройде і у районних центрах області.

Організував захід Волинський осередок ВГО "Молодий Народний Рух". Партнери - ВОГО "Батьківщина Молода" і Народний Рух України.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>