life:) ) судитиметься з НКРЗ

У компанії вимагають 11 млн грн за дві нові ліцензії. Мобільний оператор «Астеліт» (ТМ life:) ) позиватиметься до Нацкомісії по регулюванню зв'язку і інформатизації, пише LB.ua.

Таким чином компанія відреагувала на відмову комісії в продовженні ліцензії на міжнародний і міжміський зв'язок, що витікає в червні.

Як раніше повідомлялося, компанії запропонували отримати два нові дозволи вартістю понад 11 млн грн, що в три рази дорожче, ніж у разі продовження існуючого дозволу.

«ТОВ «Астеліт» не задоволено подібним рішенням регулятора і, відповідно до чинного законодавства, планує звернутися до суду для вирішення питання», – говориться в заяві компанії.

life:) є третім за величиною мобільним оператором в Україні після «Київстару» і МТС. На кінець 2012 року у нього було 8 млн абонентів. Минулого року оператор отримав майже 450 млн грн збитків.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>