“Континіум-Волинь-Університет” розгромив колишнього гранда

У 12 турі жіночої Суперліги луцький "Континіум-Волинь-Університет" приймав тернопільську "Галичанку-ТНЕУ". Ще кілька років назад ця команда була законодавцем мод в українському волейболі. Проте нині йде процес омолодження складу і на щось серйозне тернопільська команда не може претендувати.

У Луцьку "Галичанка" не зуміла хоча б дати бій колективу Богуслава Галицького. У першій грі "Континіум-Волинь-Університет" легко переміг 3:0 - натяк на боротьбу був хіба що у стартовій партії (25:16, 25:13, 25:8).

Наступного дня тернополянки зібралися, і господаркам майданчика довелося потрудитися трохи більше, але знову "Континіум-Волинь-Університет" відсвяткував перемогу 3:0 (25:13, 25:20, 25:16).

Луцька команда продовжує переслідувати лідера змагань - южненський "Хімік". В наступному турі підопічні Богуслава Галицького поїдуть за очками до Євпаторії, де зіграють з місцевою "Керкінітідою".

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>