ХК “Луцьк” став “срібним”

Гравці хокейного клубу "Луцьк" достроково стали срібними призерами Західноукраїнської аматорської ліги.

У заключній частині чемпіонату команда продемонструвала хороший переможний темп. У Дрогобичі лучани розгромили місцевий "Еней" з рахунком 14:0. Вдома ХК "Луцьк" обіграв одного з претендентів на срібні медалі "Нафтохімік" з Калуша - 5:2. Також лучанам присудили дві технічні перемоги з рахунком 5:0 над львівськими "Бекут-Експрес" та ХК "Львів" за неявку суперників на матчі.

Попереду у ХК "Луцьк" лишилася всього одна гра з ХК "Червоноград", який іде третім у турнірній таблиці. Принципового значення для лучан результат цієї зустрічі не має, адже команда уже не зможе піднятися на перше місце у турнірній таблиці, також їй не загрожує і падіння на третю сходинку. ХК "Луцьк" достроково завоював комплект срібних нагород Західноукраїнської аматорської хокейної ліги. Чемпіоном став "Явір" з Яворова Львівської області.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>