18 – 24 березня

Овен

Весна хвилюватиме кров, та не втрачайте голову. В сім’ї все майже безхмарно. А от попрацювати, можливо, доведеться й понаднормово.

Телець

Будуть зміни на краще у справах, саме там, де не чекаєте. У бізнесі – напружені дні і вдалі угоди.

Близнюки

Отримані результати розчарують вас. Але не піддавайтеся емоціям, оскільки це може зашкодити вам згодом.

Рак

Можливі проблеми у професійних справах та творчих питаннях. Та з часом все налагодиться. Подумайте про побут та сім’ю.

Лев

Не приймайте все надто близько до серця. Ділові пропозиції добре обмірковуйте, тоді не наробите дурниць. Корисні фізичні навантаження.

Діва

Ви зможете зустрітися з тими людьми, яких давно хотіли побачити. Ця подія подарує вам чимало приємних і радісних моментів.

Терези

Максимально використайте свій досвід. Від вас давно чекають чогось нового, сучасного. Будьте енергійніші, і отримаєте задоволення від життя.

Скорпіон

Принесуть дохід справи, пов’язані з транспортними послугами, будівництвом. Щоб зміцнити здоров’я, позбудьтеся шкідливих звичок.

Стрілець

Рухайтеся разом з життєвим потоком та уважно ставтеся до навколишнього світу. З часом перешкоди зникнуть, і ви досягнете поставленої мети.

Козеріг

Візьмете на себе роль лідера у вирішенні фінансових та комерційних питань – і досягнете успіхів. Матимете шанс розпочати нову прибуткову справу.

Водолій

Додасться багато нових зобов’язань, з якими ви впораєтеся без труднощів. Тиждень в основному буде успішним.

Риби

На вас чекає роман, бо серце давно потребує уваги та любові. Не варто ділитися своїми таємницями навіть з близькими друзями.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>