На ремонт луцьких доріг планують витратити понад 26 мільйонів

Сьогодні на оперативній нараді у Луцькій міській раді про стан дорожнього покриття та проведення ремонтних робіт у 2013 році доповідав директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Він зазначив, що у зв'язку з великою кількістю опадів, різкими змінами температурних режимів цієї зими на проїжджій частині вулиць утворилися вибоїни. Крім того, станом на сьогодні висипано 7414 тонн піщано-соляної та щебенево-соляної суміші, коли за аналогічний період минулого року - 5126 тонн, що негативно вплинуло на стан проїжджої частини.

Уже сформовано перелік вулиць, на яких буде виконано ямковий ремонт із застосуванням технології "холодного асфальту" та гарячого асфальтобетону.

Станом на сьогоднішній день проведено роботи на проспектах Перемоги, Молоді, вулицях Ковельській, Винниченка, Словацького, Набережній, Ківерцівській, Богдана Хмельницького, де із застосуванням технології "холодного асфальту" виконано ремонт проїжджої частини площею 284 кв. м.

На вулицях Окружній, Полонківській, Карпенка-Карого, Мамсурова глибоких вибоїни засипали щебенем.

У цьому році заплановано виконати поточний ремонт вулиць на суму 3 млн. грн. На капітальний ремонт планують витратити 13 млн грн за кошти місцевого бюджету та на 10,8 млн грн за кошти державної субвенції в обласний бюджет.

Першочергово ремонтуватимуть магістралі, якими курсує громадський транспорт. Це вулиці Винниченка, Рівненська, проспекти Перемоги та Волі.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>