Міліція попередила групову бійку ультрас “Волині” і “Динамо”

Як розповів начальник УМВС Україні у Волинській області Олександр Терещук, про сутичку сторони домовились заздалегідь. Місце для "махачу" (це традиційна "розвага" найбільш радикальних футбольних фанатів) обрали відлюдне - на вулиці Потебні. Проте приступити до бійки хлопці так і не встигли. Завдяки вчасно отриманій оперативній інформація правоохоронці затримали 24 уболівальника "Волині" і "Динамо". Міліціонери склали 15 адмінпротоколів. Також серед затриманих виявилася й значна кількість неповнолітніх. Таких відпускали лише після того, як за ними приїхали батьки.

У цей же день луцька міліція пильно спостерігала й за фанами львівських "Карпат", які ворогують з волинськими уболівальниками, натомість є багаторічними партнерами ультрас "Динамо" та "Дніпра". До Луцька львів'яни приїхали повболівати за київський клуб. Цього разу їхній візит пройшов спокійно, адже карпатівці від самого початку були під особливим наглядом міліції.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>