У Луцьку чоловік розбив вітрину у банку

В Луцьку близько опівночі спокій розбили вітрину в одному з відділень банку, яке знаходиться на першому поверсі багатоповерхівки. За кілька хвилин на місце події прибув наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області. Зважаючи на те, що неподалік розташована стоянка таксі, саме до водіїв правоохоронці звернулися за допомогою, повідомляє прес-служба волинської міліції.

Згодом, за описом таксистів, на перехресті сусідніх вулиць і затримали 29-річного чоловіка, якого спочатку доставили до місця пригоди, де його впізнали свідки, а вже потім – до міського відділу міліції.

Наразі щодо молодика, який розбив вітрину, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень або арешт терміном на шість місяців, або обмеження волі до п’яти років.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>