“Нову пошту” паралізують перевірками

Найбільша в Україні компанія по експрес-доставці вантажів "Нова пошта" за останні декілька місяців значно здала свої позиції, зіткнувшись з величезною кількістю непередбачених труднощів.

Уперше керівництво компанії про наявні проблеми розповіло у кінці минулого року відразу після того, як її відділення в місті Луганськ перевірив відділ по боротьбі з організованою злочинністю, повідомляють "Экономические известия".

В ході перевірки були виявлені сліди перевезення заборонених вантажів (зокрема, наркотичних засобів). Як результат - закрили декілька відділень перевізника. Після Луганська перевіряючі взялися за Одесу, де органи податкової міліції виявили ще ряд порушень, що стали основою для закриття офісу, головного відділення, терміналу і вилучення усієї документації. У місті Полтава податківцями був вилучений сервер з важливою інформацією, яку планується залучити до результатів перевірок. Компанію звинуватили в ухиленні від сплати податків, надавши на те вагомі докази і порушивши кримінальну справу.

Що ж послужило приводом для такого "цькування" "Нової пошти", адже перевіряючі буквально атакували її офіси? Компанія надавала послугу "зворотна доставка" (післяплата), яку, виявляється, згідно із законом в Україні надавати може тільки Укрпошта, яка має відповідну ліцензію.

Керівництву "Нової пошти" погрожують великими штрафами і навіть ув'язненням.

Нагадаємо, у лютому в одному з луцьких відділень компанії вибухнили гранати для пейнтболу.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>