Військового комісара засудили за хабар

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері передала до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом щодо отримання хабара у розмірі 3500 гривень одним із військових комісарів Тернопільщини.

Обставини кримінального правопорушення під час досудового розслідування знайшли своє підтвердження. Прокуратурою доведено, що військовий комісар одного з районних військових комісаріатів Тернопільщини підполковник К. порушив вимоги законодавства України про військовий обов'язок та свої посадові обов'язки. Як повідомив Тернопільський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України радник юстиції Руслан Куляш, підозрюваний одержав хабар у розмірі 3500 гривень за незаконні оформлення та видачу військового квитка військовозобов'язаному.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>