На кордоні контрабанду шукали за допомогою підйомного крану

Незаконному ввезенню в Україну нових запчастин до сільськогосподарської техніки запобігли нещодавно прикордонники Луцького загону спільно з митниками в пункті пропуску «Ягодин-авто», що на Волині.

Як розповів прес-секретар Луцького прикордонного загону Олег Личковський, для проходження оформлення з Польщі прибула вантажівка «МАН», на напівпричепі-платформі якої знаходився сільськогосподарський навантажувач з додатковим навісним обладнанням. У ході огляду у прикордонників виникли підозри, що під ковшем, який знаходився на платформі у перевернутому стані, можуть бути приховані предмети. Проте водій, громадянин Польщі, почав запевняти, що нічого там не має. Для огляду довелося залучити підйомний кран. Після підняття ковша чоловік заговорив по-іншому, мовляв, був відсутній при завантаженні платформи. Під металевим ковшем знаходилися нові запчастини до сільськогосподарської техніки марки «CLAAS», загалом 11 найменувань. Вартість 81 одиниці знайденого товару сягнула більше 115 тисяч гривень.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>