На своєму концерті у Луцьку Лоліта курила прямо на сцені!

Більш ніж двогодинний концерт у Волинському академічному українському облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка російська скандальна співачка Лоліта.

Нині ж Лоліта Мілявська, яка родом з міста Мукачеве на Закарпатті, зізналася лучанам, що не любить, коли її називають епатажною. Хоча замість антракту запалила цигарку просто на сцені. А глядачів і своїх музикантів згодом заохочувала пострибати.

"Дякую - аж підскакую", - так просто віддячила вона публіці за оплески й вигуки "браво". Не віриться, що у цієї невтомної жінки восени - "золотий" ювілей.

Дуже зворушливо у виконанні Лоліти пролунали пісні "Таксі" та "Друг" (із репертуару "Океану Ельзи"), а також "Владимирский централ", що його виконує з дозволу дружини покійного Михайла Круга Ірини. Останню вона присвятила репресованим поетам, зокрема, Осипові Мандельштаму…

Усім самотнім волинянкам співачка побажала зустріти свою другу половинку.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>