ДАІ складає протоколи за погані дороги

За недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі, що загрожували безпеці дорожнього руху у в нинішньому році складено 90 адмінпротоколів. На усунення недоліків всього направлено 90 приписів та 234 вимоги ДАІ. З початку весни особливо гостро стоїть проблема, пов’язана з організацією руху автотранспорту і пішоходів.

Проведені співробітниками управління ДАІ УМВС України у Волинській області обстеження показали, що впродовж останніх місяців на проїзній частині доріг загального користування та вулицях населених пунктів утворилася значна ямковість, а на деяких ділянках покриття проїзної частини практично зруйноване. Стан вулично-дорожньої мережі призвів до того, що швидкість транспортного потоку на таких ділянках складає не більше 30 км/год., чим завдаються значні збитки транспортній галузі області. Окрім цього, з метою об’їзду зруйнованих ділянок доріг водії вимушені виїжджати на смугу зустрічного руху, створюючи при цьому аварійні ситуації.

В січні-лютому 2013 року в області відмічається ріст дорожньо-транспортних пригод, загиблих та травмованих під час ДТП людей. Станом на середину лютого на території області зареєстровано 45 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року (36 ДТП). Кількість загиблих збільшилась із 4 до 5 осіб, а травмованих – із 39 до 49.

Понад 500 км автомобільних доріг державного значення Волинській області мають зруйноване покриття проїзної частини, потребує ліквідації ямковість на площі більше 20 тисяч квадратних метрів державних доріг.

Прикладом незадовільного утримання доріг є а/д Н22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де ямковістю вражена значна протяжність, не кращий стан утримання а/д М19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Н17 Львів-Радехів-Луцьк, Р15 Ковель-Червоноград-Жовква. В селищі Колки дорожнє покриття та тротуари а/д Р14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольск майже повністю зруйновані, вкриті суцільною ямковістю та вибоїнами. Ще гірший стан утримання автомобільних доріг місцевого значення.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>