Ветеринари збирали неіснуючі платежі

Волинська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері провела перевірку додержання вимог чинного законодавства при стягненні плати із суб'єктів господарювання за надання платних послуг Луцьким, Ковельським пунктами державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті, а також пунктом державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті "Устилуг", повідомляє прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що службові особи Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті у 2012 році безпідставно включали у рахунки понад 100 суб'єктів господарювання стягнення плати за надання платних інформаційних послуг, послуг із оформлення документів та послуг із надання роз'яснення чинних нормативних документів.

Сплачуючи безпідставно виставлені рахунки, підприємці зазнали збитків на суму понад 510 тис. грн.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Наразі досудове розслідування триває.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>