У Луцьку горів кінотеатр “Промінь”

Вранці у п'ятницю на диспетчерську службу ДСНС у Луцьку надійшло кілька дзвінків від городян, які знаходилися поблизу кінотеатру "Промінь". Люди повідомляли, що з вікон на верхніх поверхах просочується дим.

Як розповів фахівець із зв'язків зі ЗМІ та громадськістю ДСНС України в області лейтенант служби цивільного захисту Богдан Жиговець розповів, що пожежні підрозділи завдяки близькому розташуванню до об'єкта прибули на місце події за півтори хвилини. Загорання сталося внаслідок несправності електричної плити для приготування їжі. Нею у спеціальному приміщенні користувалися будівельники, які проводять реконструкцію кінотеатру. Оскільки дії пожежників були оперативними, то і вогонь не встиг наробити багато збитків. Пошкоджені лише двері до приміщення, в якому живуть будівельники, а також лавка і стілець. Людей на момент загорання поблизу не було, і ніхто не постраждав.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Один коментар до У Луцьку горів кінотеатр “Промінь”

  1. Однозначно рейдерська атака, як на ЦУМ! :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>