“Волинь” перемогла “Шахтар” у Донецьку

Молодіжному складу "Волині" вдалася важлива вольова перемога над одним з лідерів турніру резервістів, й команда має цілком реальні шанси поборотися за бронзові нагороди молодіжного чемпіонату.

Та початок матчу не давав особливих приводів для оптимізму. Господарі поля швидко вийшли вперед після голу капітана, а до середини тайму встигли подвоїти рахунок. Якщо додати до цього ще й не реалізований 11-метровий у "Шахтаря", то картина вимальовувалася зовсім не райдужна. Але легко набута перевага розхолодила господарів поля. А гол "Волині" на перших секундах другого тайму, який на свій рахунок записав Артем Щедрий, зробив гру нервовою. І зрештою нерви міцнішими виявилися саме у лучан. В останні 15 хвилин "Волинь" не лише відігралася, а й вирвала перемогу. "Дубль" на свій рахунок записав Сергій Подригуля. Зазначимо, що увесь матч діями волинської молодіжки керував капітан "основи" Сергій Сімінін, який відбуває дискваліфікацію. Він, як справжній лідер, відіграв значну роль у поєдинку. Також участь у матчі приймали ще двоє гравців головної команди голкіпер Віталій Неділько та хавбек Саша Стевич. У "Шахтаря" серед "дублерів" опинився Василь Кобін.

Після вдалого виїзду у Донецьк волинської молодіжки, вболівальники команди очікують на приємні сюрпризи й від головної команди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>