Лучанин застрелив компаньйона по бізнесу

Днями мертвим у своєму помешканні знайшли відомого луцького бізнесмена Олега Бахматенка. Ще 18 лютого його застрелив компаньйон. Через десять днів після цього вбивця сам прийшов у Луцький міський відділ внутрішніх справ і розповів про скоєне.

Після повідомлення від 43-річного лучанина на місце відразу виїхали керівництво обласного управління та міськвідділу міліції, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. В УМВС України у Волинській області попередньо відтворили картину подій. Підозрюваний приїхав додому до товариша, із котрим вони разом займалися підприємницькою діяльністю (нібито були співвласниками цеху макаронних виробів), аби передати 2000 гривень, які він мав використати на власні потреби. Між чоловіками виник конфлікт – чому, слідству ще належить з’ясувати. Згодом господар помешкання дістав зі сховку рушницю, що належить гостеві, і став погрожувати йому. Однак у результаті шарпанини підозрюваний забрав зброю і здійснив три постріли: дві кулі влучили у грудну клітку опонента, ще одна – в голову. Усвідомивши, що накоїв, чоловік забрав знаряддя вбивства і подався геть. Варто відзначити, що напередодні із повідомленням про зникнення брата звернулася сестра покійного, адже із середини лютого вона втратила з ним зв’язок. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Нині ж слідчим відділом змiнено правову кваліфікацію кримiнального правопорушення на ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Олег Бахматенко вів активне життя. Спонсорував утримання притулку для тварин у Луцьку, займався спортом – підтримував матеріально волинських рукопашників.

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Один коментар до Лучанин застрелив компаньйона по бізнесу

  1. Земля тебе пухом, Олежик.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>