4 – 10 березня

Овен

Настав сприятливий час для спілкування і плідної роботи з друзями. Але не поспішайте вкладати гроші у спільні проекти та давати в борг. Стежте за своїм здоров’ям.

Телець

Не виключена велика нервова напруга, причиною якої стануть службові справи. Не погоджуйтесь на сумнівні пропозиції.

Близнюки

Вдасться вирішити багато проблем. Можливо, ваші задуми здійсняться, але будьте обережні, укладаючи різні угоди.

Рак

Це вдалий для вас тиждень, в усьому буде щастити. Можете спокійно втілювати свої мрії у життя, але будьте насторожі, не дайте себе ошукати.

Лев

Доведеться піти на компроміс, щоб бути у виграші. Стриманість і дипломатичність допоможуть уникнути неприємностей. Можливий незначний прибуток.

Діва

Не будьте занадто самовпевненими, це може завадити хорошим стосункам з колегами та партнерами. Вашої допомоги потребуватимуть рідні.

Терези

Тиждень підвищеної ділової активності. Можливо, збудуться деякі бажання. Спроби порозумітися з недругами будуть успішними.

Скорпіон

Можливі серйозні зміни у вашому житті. Все станеться незалежно від вашої волі. З’являться нові обов’язки як на роботі, так і вдома.

Стрілець

Відчуватиметься напруження у стосунках з близькими: емоції виплескуватимуться через край, тому можуть виникати конфлікти.

Козеріг

Ймовірно, цього тижня вам доведеться терміново змінювати свої плани. Щоб все пройшло добре, ні в якому разі не ігноруйте поради близьких та друзів.

Водолій

Вирішуючи проблеми, добре обдумайте свої дії, не ризикуйте. Спілкування з близькими принесе задоволення і радість. Подбайте про здоров’я.

Риби

Вам варто прислухатися до своєї інтуїції, і ви зможете уникнути будь-яких перешкод та пасток, які виникатимуть на шляху.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>