У січні волинянам відшкодували понад 38 мільйонів ПДВ

У січні 2013 року волинським підприємствам відшкодовано 38,6 мільйона гривень ПДВ. Із цієї суми в автоматичному режимі бізнес Волині отримав 7,3 мільйона гривень, повідомляють у ДПС у Волинській області.

Вже у лютому у податковій очікують, що волинським підприємствам "автоматом" повернуть 13,7 мільйона гривень бюджетної компенсації ПДВ. Таким чином, у перші місяці 2013 року правом на автоматичне відшкодування скористається вісім волинських підприємств.

"Лише ті підприємства реального сектору економіки, які мають бездоганну податкову історію, можуть претендувати на автоматичне відшкодування ПДВ. Достатньо високі законодавчі критерії для бюджетної компенсації виписані не випадково. Підприємства, які практикують сумнівні ділові контакти, можуть не сподіватися на сервіс "автовідшкодування", - зазначив голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>