Крадій кабелів позбавив зв’язку й Інтернету сотні лучан

Працівники державної служби охорони затримали у Луцьку крадія, який зрізав кабелі й залишив без зв'яку сотні абонентів, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Сигнал про втручання у магістральні телекомунікаційні лінії зв'язку надійшов на пункт централізованого спостереження Луцького відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області. Через декілька хвилин наряд групи затримання прибув на місце події та проводив обстеження об'єкту.

Такі об'єкти відносяться до категорії складних, вони зазвичай розташовуються в підвальних приміщеннях, підземних колодязях тощо. Кабелі, з яких надійшов сигнал тривоги, знаходяться в підвалі багатоповерхівки обласного центру. За той час, доки наряд їхав до об'єкту, оператор пункту централізованого спостереження по каналу радіозв'язку передала детальний опис розташування охоронюваного об'єкту.

При огляді підвального приміщення будинку міліціонери на гарячому затримали шукача легкої наживи. Як з'ясували правоохоронці - це 39-річний лучанин, який проживає в тому ж мікрорайоні міста.

За лічені хвилини спритнику вдалося зрізати більше 10 метрів кабелю, залишивши декілька сотень абонентів без телефонного зв'язку та доступу до всесвітньої мережі Інтернет.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>