Луцькі тролейбуси придбає Люблін

"Богдан" спільно з польськими партнерами, компанією URSUS S.A., здобув перемогу в тендері на поставку 38 тролейбусів для міста Люблін (Польща). Результати відкритого тендеру стали відомі 20 лютого. Його проводило муніципальне управління міського транспорту польського міста Люблін. Конкурентом консорціуму "Богдан" - URSUS за пропозицією в рамках тендеру була польська компанія Solaris Bus & Coach S.A, повідомляє сайт корпорації "Богдан" (http://www.luaz.com). Тролейбуси для поставки в Люблін довжиною 12 м мають низький рівень підлоги по всій площі салону і будуть оснащені пристроєм автономного ходу запасом на 5 км, клімат-контролем пасажирського салону і кабіни водія, а також пристроями обліку оплати проїзду, системою GPS та іншими новинками. Згідно з домовленостями в рамках консорціуму виробництво тролейбусів буде здійснюватися компанією URSUS на території Польщі.

Як повідомив заступник президента Корпорації "Богдан" Володимир Гунчик, створення консорціуму і рішення про виробництво техніки на території Євросоюзу є черговим етапом в програмі просування продукції "Богдан" на зовнішні ринки.

- Поточна ринкова ситуація і безперспективність державних програм з оновлення громадського транспорту в Україні, з урахуванням запровадження утилізаційного збору в РФ для захисту своїх виробників, роблять умови для роботи вітчизняних заводів-автовиробників несприятливими, - підкреслив Володимир Гунчик. -Тому, маючи в своєму активі колосальні потужності для виробництва техніки високої якості, з метою їх завантаження та ефективного використання, корпорація "Богдан" направила свої зусилля на завоювання європейського споживача.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>