Бюджет фінансує ремонт дороги до будинку сина Володимира Войтовича?

На ремонт дороги на вулиці Лесі Курбаса у місті Рожище, де будує будинок перший заступник голови Рожищенської районної державної адміністрації Тарас Войтович, син нинішнього голови Волинської облради Володимира Войтовича, влада виділила 383 тисячі гривень. Таку інформацію у своєму депутатському запиті 21 лютого 2013 року під час сесії обласної ради озвучив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Олександр Пирожик.

"Як вважають представники Рожищенської громади, ця дорога не є пріоритетною для Рожища. Вказані кошти доцільніше було би використати на ремонт доріг, які мають стратегічне значення для міста, та вулиць, на яких проживає основна частина населення районного центру, для вулиць, які десятиліттями не мають твердого покриття, для прикладу, зробивши ремонт вулиць Ювілейна, Квітнева чи Шевченка. Останню, як вважають представники громади, можна було би зробити об'їзною та розвантажити центр міста від автотранспорту, тим самим полегшивши життя громадянам місто", - йшлося у зверненні депутата, до якого за роз'ясненням ситуації звернулися прості рожищенці.

Проте запит Олександра Пирожика у сесійній залі підтриманий не був. Його підтримали лише двадцятеро колег.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>