Депутат і батьки студентів скандального коледжу проривалися у кабінет голови ОДА

Батькі студентів у четвер, 21 лютого, приїхали на прийом до голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука. Людей супроводжував депутат обласної ради Ігор Гузь. Між ним та губернатором виникла перепалка, а потім і штовханина. Борис Клімчук не хотів пускати Ігоря Гузя у свій кабінет. Зрештою пристрасті вляглися, в зустрічі змогли взяти участь усі бажаючі.

Оскільки коледж у Володимирі-Волинському позбавили ліцензії, діти, які тут навчалися, отримали від профільного міністерства відношення для продовження навчання у медичних коледжах області. Однак, за позовом власників приватного навчального закладу суд частково призупинив наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до остаточного з'ясування обставин. Внаслідок дій керівництва коледжу найбільше ж страждають студенти.

"Незважаючи ні нащо, діти здобуватимуть професію в трьох волинських коледжах. У Луцьку, Ковелі та Ківерцях готові їх прийняти на ті ж самі спеціальності, як тільки будуть відповідні заяви від батьків та студентів. По факту. Я розмовляв з Міністром освіти і науки, молоді та спорту України Дмитром Табачником, з його першим заступником Євгеном Сулімою і усі питання врегульовано. Здавайте документи і нехай дітки вчаться", - звернувся голова облдержадміністрації до батьків студентів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>