Для ремонту доріг на Волині запустять два асфальтові заводи

Для того, аби відновити зруйновані після зими дороги, на Волині планують відновити роботу одразу двох асфальтних заводів - у Ковелі та Луцьку. Як зазначив начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак на нараді в облдержадміністрації, перед його підлеглими найближчим часом постане серйозний фронт робіт. На експлуатаційне утримання волинських доріг шляховики вже отримали 109 млн грн., і найближчим часом візьмуться за ямковий ремонт дорожнього покриття. Загальна площа ямковості на волинських дорогах перевищує 27 тисяч квадратних метрів.

Своєю чергою голова облдержадміністрації Борис Клімчук наголосив на необхідності покращити якість ремонтних робіт на автошляхах. Інакше організації, які ставляться до своєї справи халатно, в майбутньому будуть покарані гривнею, тобто не отримуватимуть підрядів.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>