Лучани проміжні вибори проігнорували

17 лютого на Волині у двох округах - у Турійському районі та у Луцьку - відбулися проміжні вибори до обласної ради. Мешканці обласного центру похід до дільниць практично проігнорували.

По Луцьку виборців склала приблизно 16 відсотків від загальної кількості тих, хто мав право на волевиявлення. Щоправда на проміжних виборах низька явка не є приводом для визнання їх такими, що не відбулися.

У Турійському районі населення було більш активним. Всього проголосувало 6 тисяч 740 виборців, а це 65,2 % від їх загальної кількості.

Зазначимо, що за попередніми даними голосів в обласному центрі переміг висуванець від ВО "Свобода" Святослав Боруцький, випередивши свого головного конкурента від "УДАРу" Олександра Лазорка. У турійському окрузі прогнозовано легку перемогу здобув начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк (висувався від Партії регіонів).

 

Теги: .

 

Фото: заставка - урни з бюлетенями.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>