Тюремні психологи підвищуватимуть кваліфікацію у СНУ

Протягом 2013-2014 навчального року психологи установ Управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області один раз у квартал проходитимуть наукове стажування на кафедрі медичної психології та психодіагностики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Договір про таку співпрацю було підписано минулого року.

Як повідомляють у прес-службі ДПтС в області, програма передбачає теоретичний та практичний курси. Керівництво науковим стажуванням здійснюватиме завідувач кафедри медичної психології та психодіагностики університету, кандидат психологічних наук, доцент Мирослава Мушкевич. В рамках теоретичного курсу педагоги кафедри та залучені фахівці прочитають лекції: «Патопсихологія та спецпрактикум з клінічної психодіагностики», «Психологія суїциду». Також психологи установ проходитимуть практичні заняття: семінари, лабораторні, тренінги, майстер-класи за темами «Психологічне консультування», «Техніки терапевтичного втручання».

В кінці курсу кожен учасник буде проводити індивідуальне консультування клієнтів під супроводом Мирослави Мушкевич.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>