Луцькі ОСББ отримають мільйон гривень на ремонти

Голови правлінь Луцьких ОСББ зустрілися за круглим столом з представниками ПАТ "Волингаз" та владою для врегулювання проблемних питань.

Зокрема, об'єднання та газопостачальник ПАТ "Волиньгаз" не можуть дійти згоди відносно здачі нормативних актів та розподілу будинкових мереж. За словами Юлії Сабатюк, голови Асоціації ОСББ "Лучани", в тарифи оплати за газ, які сплачують мешканці квартир, входить і оплата за зовнішні будинкові мережі, хоча, по суті, цього бути не повинно. Тому з "Волиньгазом" домовилися провести додаткову зустріч, яка, як надіються голови ОСББ, остаточно розставить усі капки над "і".

На круглому столі також оголосили про відкриття конкурсу для ОСББ на отримання фінансування капітальних ремонтів у 2013 році. За словами Лариси Соколовської, заступника Луцького міського голови, на проведення ремонтних робіт з міського бюджету буде виділено близько 1 мільйону гривень. ОСББ міста Луцька можуть подавати заявки на участь у конкурсі до 1 травня 2013 року.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>