ДАІ розшукало водія-убивцю

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин. При огляді було виявлено тіло 37-річного чоловіка жителя села Конище з характерними травмами для дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці розпочали проводити оперативно-пошукові заходи аби встановити особу винуватця та автомобіль, що скоїв наїзд та залишив місце пригоди, не надавши жодної допомоги людині. На той момент співробітники міліції мали лише частини пластику від автомобіля та відомості небайдужих громадян,які залишались на місці пригоди аби допомогти правоохоронцям.

Згодом було встановлено, що наїзд скоїв 45-річний чоловік, який перебував за кермом автомобіля "Сітроен Джемпер". Водій пояснив, що поступив таким чином, тому що знаходиться в стані шоку та дати будь які пояснення не має змоги.

Наразі даний автомобіль затримано на штрафмайданчик Ратнівського РВ УМВС. Призначено ряд експертиз. По даному факту триває слідство, інформують у прес-службі УДАІ УМВС у Волинській області.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>