Свято футболу у Донецьку під знаком трауру

13 лютого донецький "Шахтар" вдома в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів приймав дортмундську "Боруссію". Донеччани двічі виходили вперед завдяки голам Даріо Срни на 31-й хвилині та Дугласа Кости на 68-й. Але німецька команда уникла поразки. Користуючись втратою концентрації у "гірників" в кінцівках таймів, футболісти з Дортмунда двічі відігравались. Свій другий гол "Боруссія" забила за 3 хвилини до завершення матчу.

Прикро, але починалася гра з хвилини мовчання. О 18:09 у міжнародному аеропорту "Донецьк", під час посадки, пасажирський літак АН-24 авіакомпанії "Південні авіалінії"), що здійснював рейс Одеса-Донецьк з вболівальниками "Шахтаря" на борту. За попередніми даними, авіасудно втратило керування та впало між злітними смугами і розкололося навпіл. На борту літака знаходилось 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажу. Внаслідок події загинуло 5 осіб, під час проведення рятувальної операції евакуйовано 45 осіб, з яких 8 осіб з травмами госпіталізовано.

До аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт було залучено 82 одиниці техніки та 438 чоловік.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>