18 – 24 лютого

Овен

Щоб до вас завітав успіх, доведеться дещо змінити свою поведінку. Зазвичай ви намагаєтесь дотримуватися традицій і правил, але зараз потрібно діяти інакше.

Телець

Тиждень буде насичений емоціями: і позитивними, і негативними. Тож у вихідні дозвольте собі відпочинок – спокійний і приємний.

Близнюки

Не дуже вдало складатимуться романтичні стосунки, часто будете сваритися з тими, кого любите.

Рак

Тиждень, незважаючи на деякі труднощі, виявиться вдалим. Вам вдаватиметься у будь-яких обставинах почуватися добре і зберігати оптимізм.

Лев

Попереду – час сюрпризiв. У вас буде не один привiд для подиву. Можливо, ви зрозумiєте, що помилялися у комусь.

Діва

Ваша впертiсть iнодi дивує, адже це стосується не тiльки роботи, а й ваших особистих справ. Навчiться поступатися своїми принципами.

Терези

Тиждень обiцяє бути цiкавим i позитивним для вас. У вихiднi чекають незабутні враження. Проведiть цей час у хорошiй компанiї.

Скорпіон

У цей період вам варто потурбуватися про себе та своє здоров’я. А ще краще – уникайте спілкування з неприємними людьми.

Стрілець

Вам варто контролювати свій емоційний стан – іноді почуття зашкалюють, і це негативно позначається на стосунках з оточуючими.

Козеріг

Для вас цей тиждень пов’язаний з важливими справами, проте ви можете зазнати невдачі. Намагайтеся дивитися на речі реально і ставити ті цілі, яких дійсно можете досягти.

Водолій

До всіх справ ставтеся дуже серйозно та відповідально. У важкій ситуації друзі і союзники прийдуть на допомогу.

Риби

Нічого страшного, якщо за спиною пліткують про вас. Найкраще – це визнати свою провину перед людьми, перед якими ви дійсно завинили.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>