У луцькому зоопарку скоро буде Європа

Луцький міський голова Микола Романюк провів нараду присвячену реалізації проекту реконструкції комунального зоопарку, за кошти Європейського Союзу. Учасники засідання розглянули підготовлені проектантами плани організації рельєфу та окремих споруд, які будуть розміщені на цій території, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

В рамках благоустрою передбачено оновлення електропостачання, будівництво дороги та доріжок, місточків, алей. Поступово буде повністю замінена огорожа зоопарку. Професійні підходи проектанти виявили і до встановлення нового освітлення, воно повинне бути не лише зручним для людей, а й комфортним для звірів, які не люблять багато світла. Зоопарк також повинен мати відеонагляд і гучномовний зв'язок. Також буде споруджено нову систему водопостачання, каналізацію і туалети. Також учасники зустрічі детально обговорили проекти створення містечок для ведмедів та левів. Передбачається будівництво окремих вольєрів для годування і перебування тварин, оглядового майданчика з терасою. Міський голова доручив до 20 лютого скласти відповідний кошторис, щоб 24 лютого подати усі документи для експертизи.

"Незабаром Луцький зоопарк набуде європейського вигляду", - резюмував Луцький міський голова.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>