Студенти Володимир-Волинським медико-технічного коледжу після його закриття можуть опинитися на вулиці?

 

Аби зрушити проблему з мертвої точки народний депутат України від цієї політсили Євген Мельник разом зі своїм помічником Сергієм Кобою зустрілися з батьками студентів навчального закладу.

Усіх студентів коледжу мають перевести до інших навчальних закладів області, які готові їх прийняти, на ті самі спеціальності. Але проблему студентам та батькам, як не парадоксально, створює директор коледжу Надія Стеценко, котра вже два тижні уникає зустрічей з батьками, студентами та колективом закладу, чим лише поглиблює і без того не просту ситуацію. Надія Стеценко не видає студентам документів, необхідних для переведення в інші навчальні заклади: академічні довідки, картки студентів та обхідні листи.

"Є групи студентів у яких медична практика закінчується до 15 лютого, а це означає, що в понеділок 18 лютого вони мають здавати екзамени. Але виникає питання де? Заклад не працює, а в інші вони з вини керівництва ще не переведені. Ми зв'язалися з адвокатом пані Стеценко і спробуємо якнайшвидше пояснити власнику закладу про недопустимість такої поведінки з колективом та студентами. Якщо з пані Стеценко не вдасться домовитися, то у п'ятницю 15 лютого я на сесії обласної ради озвучу дану проблему і вимагатиму втручання в неї компетентних органів", - заявив народний депутат від ВО "Свобода" Євген Мельник.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>