З проміжних виборів до Волиньради знялися 10 кандидатів

Як повідомляє прес-служба Громадянської мережі "ОПОРА" у Волинській області, заяви про відмову балотуватися в ТВК подали: Ткач Володимир Васильович від Волинської обласної організації Соціально-екологічної партії "Союз. Чорнобиль. Україна"; Троць Юрій Валерійович від Волинської обласної організації Партії промисловців і підприємців України; Назарчук Юлія Володимирівна від Волинської обласної організації Народної Партії; Мазурак Петра Михайловича від Волинської обласної організації політичної партії "Молода Україна"; Петро Гігера від Волинської обласної організації Аграрна партія України; Павло Деменчук від Волинської обласної організації Селянська партія України; Ірина Січковська від Волинської обласної організації "Жінки за майбутнє" Всеукраїнське політичне об'єднання; Петро Столярук від Волинської обласної організації партії "Єдина Україна"; Руслана Данилюк від Волинської обласної організації партії "Солідарність жінок України"; Володимир Остапук від Волинської обласної організації Народно-демократичної партії.

Таким чином, станом на 11 лютого до виборчого бюлетеня з проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради у 29 окрузі включено лише чотирьох кандидатів: Анатолія Бубенщикова (партія Українська платформа "Собор"); Анатолія Маткобожика (Комуністична партія України); Валерія Міщука ("Фронт Змін"); Романа Микитюка Володимировича (Партія регіонів).

Сьогодні - 11 лютого, останній день коли кандидати в депутати мають ще можливість подати заяви про відмову в балотуванні. Саме ж голосування на проміжних виборах депутатів Волинської обласної ради відбудеться у найближчу неділю - 17 лютого 2013 року.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>