“Воля-кабель” отримала попередження

Нацрада із телебачення і радіомовлення винесла попередження компанії "Воля-кабель" у зв'язку з масовими порушеннями в наданні послуг.

Як повідомляє прес-служба відомства, "Воля" не транслювала передбачені програми, але в той же час в її сітці були канали, не передбачені ліцензією("Футбол HD", Baby - TV, Fashion One, "НТВ Теніс", "НТВ Баскетбол", "Наше нове кіно", "РЕН ТБ").

Також, на думку Нацради, "Воля" в окремих випадках надавала універсальну програмну послугу не в повному об'ємі, а також транслювала неадаптовані програми ("РЕН ТБ", "Російський екстрим", "НТВ+Теніс", "НТВ+Баскетбол").

Найбільш красномовним є факт трансляції без дозволу в містах Донецьку і Макіївці Донецької області 61 програми. Раніше київська влада подала до суду позов на 400 тисяч гривень до кабельного оператора за розміщення обладнання у під'їздах будинків. Нагадаємо, що віднедавна "Воля-кабель" з'явилася на ринку послуг і у Луцьку.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>