Зранку у Луцьку палили машини

Приблизно о 5:30 загорівся автомобіль "Шкода Фабіа" в районі вулиці Кравчука у дворі житлового комплексу "Колізей". Згодом палаюча машина трохи відкотилася зі свого місця, й з неї вогонь перекинувся на інші транспортні засоби, припарковані у дворі. Постраждали ще два легковики "Форд" і "Тайота". Як розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук, в даному випадку є підстави вважати, що мав місце підпал. До речі, він був не єдиним сьогодні. Неподалік податкової адміністрації горів автомобіль "Фольксваген Гольф 3".

Олександр Терещук відзначив, що сам особисто виїжджав до обох місць подій. Є надія, що злочини вдасться розкрити. Одного з ймовірних паліїв бачили випадкові свідки, які зранку вигулювали собак. Також корисну інформацію правоохоронці можуть отримати з камер відеоспостереження, записи з яких зараз аналізуються.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>