Ратнівська лікарня розвалюється

Судячи з усього, допомоги лікарня так і не дочекалася, бо днями з'явилася інформація про те, що їй загрожує обвал. Падає стіна головного корпусу, яка неминуче потягне за собою решту приміщення. У ній вже такі щілини, що й рука наскрізь пройде. Через дірявий дах заливає останній поверх, де розміщено операційний блок. У лікарні впевнені: приміщення розсипається через технічні помилки будівельників під час зведення закладу.

Зараз під загрозою знаходиться сотня пацієнтів та лікарів. Ратнівська лікарня - єдиний медзаклад у районі, який обслуговує 50 тисяч населення. За попередньою інформацією, поки що на ремонт виділили менше 200 тисяч гривень. Цього вистачить "залатати" незначну частину аварійної стіни. До слова, більше трьох мільйонів гривень вартує лише проектно-кошторисна документація щодо перекриття покрівлі.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>