“Свобода” цікавиться, чи сплатив Хорошковський податки з продажу “Інтера”

Народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко вимагає провести перевірку щодо сплати до держбюджету податків від продажу Валерієм Хорошковським акцій компанії Inter media group limited. Відповідний депутатський запит свободівець скерував міністрові доходів і зборів Олександрові Клименку, повідомляє сайт "Тиждень ua" із посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

Мірошниченко також вимагає надати відповідну інформацію та копії документів (виписок із рахунків), "які підтверджують факт повного перерахунку належної за законом суми податків від продажу до Державного бюджету України".

"Громадян України цікавить питання, чи здійснюється оподаткування підприємств, які належать олігархам, з суворим дотриманням чинного законодавства України?", - наголошується у запиті.

Як повідомлялось, 1 лютого "Інтер" заявив, що компанія K.H. Media limited, що належить Валерію Хорошковському, уклала угоду про продаж 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, виходячи з оцінної вартості $2,5 млрд. Покупцем групи виступила компанія GDF Media Limited, яка належить Дмитрові Фірташу.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>