Луцький гуманітарний університет припинить свою роботу

Акредитаційна комісія України позбавила ліцензії на надання освітніх послуг Луцький гуманітарний університет. Таке рішення щодо вищого навчального закладу було прийнято на засіданні під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника. Підставою для анулювання ліцензії, за повідомлення сайту Державної інспекції навчальних України, став розгляд результатів перевірки в університеті.

В його роботі виявили порушення і недоліки. Освітня діяльність університету повністю припиниться в липні поточного року. Тобто навчальний заклад позбудеться ліцензії на підготовку "бакалаврів", "спеціалістів" і "магістрів" за спеціальністю "Журналістика", "бакалаврів" і "спеціалістів" - за спеціальностями "Міжнародна економіка", "Менеджмент" та "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", а також "бакалаврів" з економічної кібернетики.

Студентів Луцького гуманітарного університету обіцяють перевести до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та без погіршення умов контракту, за яким вони навчалися.

В останні роки цей луцький приватний вуз переживав не найкращі часи. Тут різко скоротився набір вступників.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>