Брат і сестра наклали на себе руки, попередньо наготувавши гроші та одяг на похорон

Причини цієї трагедії мешканці Уляників Рожищенського району не можуть збагнути й досі. В останню путь 61-річного Богдана і 56-річну Ларису К. проводжали практично усі жителі села.

Лариса і Богдан усе прожили без сімей. Ніхто не зміг влаштувати власне життя. Вийшовши на пенсію (працювали у Луцьку) вирішили доживати віку у батьківській хаті. Тож повернулися в рідні Уляники. Жили спокійно, практично непримітно. Віднедавна почали відвідувати церкву. В останнє їх бачили саме там. Брат і сестра вирішили посповідатись на недільній службі.

Про те, що з Богданом і Ларисою щось трапилося, у сільраду повідомили їхні сусіди. Вони розповіли, що у вікнах усіх кімнат цілу ніч і зранку горіло світло. До будинку приїхав голова сільради. Зібравши людей, вирішили ламати двері. На підлозі у кімнаті знайшли мертвою Ларису, а після огляду будинку на горищі виявили повішеним брата.

Як припускають у міліції, першою наклала на себе руки жінка - про втрату сенсу в житті вона якось обмовилась сусідам. Коли ж до хати прийшов Богдан, і побачив свою рідну людину мертвою, на фоні душевних переживань, очевидно, не знайшов кращого виходу, ніж відійти у вічність разом із сестрою. Але перед цим вийняв із зашморгу Ларису.

У хаті правоохоронці знайшли записку, з вибаченням за самогубство перед кумами, знайомими і близькими. Також на видному місці виявили гроші та одяг на похорон.

Цікаво, що у цій же хаті трагічно загинули батьки Лариси та Богдана. Мати смертельно вразило струмом, а батько вчадів.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>