Загубив одяг і викликав міліцію на його пошук, а потім побився з правоохоронцями

До повідомлення від 20-річної мешканки Володимир-Волинського району про те, що в її кавалера у барі викрали куртку, у відділі міліції поставилися серйозно. Аби розкрити злочин за гарячими слідами на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області. Однак далі події почали розгортатися за комічним сценарієм, з не дуже веселим фіналом.

Як повідомила помічник начальника відділу по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Аліна Матусевич, на місці з'ясувалося, що одягу у 25-річного місцевого жителя ніхто не крав. Куртку виявили тут же у барі під столом, за яким чоловік проводив час разом зі своєю 20-річною подругою.

Зважаючи на те, що до приїзду працівників міліції чоловік порушував громадський порядок, його доставили у Володимир-Волинське територіальне медичне об'єднання для обстеження на предмет вживання психоактивних речовин та стану сп'яніння. Після цього чоловіку запропонували проїхати службовим міліцейським авто у міськвідділ, щоб скласти адмінпротокол за дрібне хуліганство. Однак він запротестував і пустив у хід руки, зірвав погон і порвав зимову куртку працівника міліції, а потім повалив його на землю. Правоохоронці змушені були застосувати до хулігана фізичну силу, аби втихомирити його.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>