У Ковелі хочуть професійний майданчик для паркуристів

2 лютого у Ковельському Культурно-просвітницькому центрі презентують проект, спрямований на створення сприятливих умов для розвитку паркуру та стрітворкауту під назвою "Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля". Паркур і стрітворкаут - спортивні течії, які набувають все більшої популярності серед молоді, в тому числі і в Ковелі. У місті налічується близько 100 паркуристів, деякі з них беруть участь у всеукраїнських змаганнях та отримують призові місця, однак тренуватися спортсмени змушені в жахливих умовах.

Як повідомляє сайт "Про Ковель", проблема створення єдиного, спільного, тренувального майданчика зі стрітворкауту та паркуру існує вже впродовж двох років. Щоб вирішити це питання Ковельські активісти хочуть налагодити діалог з місцевою владою та заручитись її підтримкою. Тому на прес-конференцію запросили депутатів Ковельської міської ради, заступника міського голови, начальник спорткомітету Ковельської міськради, представників громадських організацій, спортивних клубів та безпосередньо представників федерації паркуру та воркауту.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>