За “хазяйнування” на чужій землі довелося заплатити

Прокуратура Любомслького району стягнула з приватного товариства кошти за самовільно захоплені землі.

Любомльський міжрайонний прокурор звернувся до суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Пульмівської сільської ради до товариства з обмеженою відповідальністю "ВВ Агро" про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок.

Як повідомили у прес-службі прокуратури області, у ході перевірки дотримання вимог земельного законодавства, проведеної із залученням спеціалістів державної інспекції сільського господарства у Волинській області на території Пульмівської сільської ради Шацького району, було встановлено факт користування товариством самовільно зайнятими земельними ділянками на землях сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів загальною площею 47 га.

Розмір шкоди, заподіяної внаслідок самовільного заняття земельних ділянок, становить понад 42 тис. грн. У ході судового розгляду позовної заяви товариство добровільно сплатило цю суму до бюджету.

 

 

Фото: якась заставка з землею, мірками

 

Теги:

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>