4 – 10 лютого

Овен

Цього тижня може з’ясуватися цiкавий факт, що стосується ваших близьких. Друзям знадобляться ваші поради. У вихiднi будьте вдома.

Телець

В особистому житті можуть відбутися сприятливі зміни. Встановлення нових корисних зв’язків стане хорошою перспективою для розвитку вашого бізнесу.

Близнюки

У цей період вам допоможуть досягти успіху такі риси характеру як терпіння, витримка, цілеспрямованість.

Рак

На вас чекають в основному приємні події. Будні пройдуть відносно спокійно. Ближче до вихідних ймовірні нові цікаві знайомства.

Лев

Будьте передбачливими, тоді зможете підготуватися до раптових змін. Постарайтеся не вплутатися ні в які афери.

Діва

Знайомі намагатимуться втрутитися у ваше особисте життя, тож тримайтеся від них подалі. У четвер варто відкласти серйозні справи, вони не принесуть успіху.

Терези

Не тримайте в собі образ, вони – джерело хвороб. І чим швидше ви їх позбудетесь, тим краще. Не перевантажуйте себе роботою.

Скорпіон

Цей незвичайний тиждень може дати вам незабутні зустрічі, радість, здатність здійснити будь-яку справу.

Стрілець

Усе вдаватиметься легко і просто. Це стосується практично всіх аспектів життя. Не забувайте, що у вас є друзі – запросіть їх у гості або ж навідайтеся до них.

Козеріг

Удача буде з вами. Проте варто звернути увагу на незавершенi справи, iнакше вашi огрiхи в роботi стануть очевидними.

Водолій

Ви з головою поринете у роботу, отож часу на особисте життя майже не залишиться. У вихiднi на вас чекають домашнi турботи та проблеми.

Риби

Бiльшiсть ситуацiй складеться на вашу користь, у деяких випадках це стосуватиметься грошей.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>