Порвав Біблію на концерті у Києві

Те, що відбулося у нашій прадавній християнській державі – шок: виступаючи з концертом «Зустрінь кінець світу правильно», американський рок-співак Мерилін Менсон у столичному Палаці спорту на очах у глядачів порвав Біблію!

Тому, що зал відреагував на це досить спокійно, не варто дивуватися: як кажуть, яке їхало, таке й здибало. Нормальна людина на подібний концерт ніколи не піде. Але реакція суспільства на таку зневагу до почуттів християн мала б бути досить серйозною. Насамперед повинні були відреагувати церква і громадські організації. Можна лише уявити, як обурило б мусульман, якби порвали Коран, а про іудейську Тору не варто й говорити. Зрештою, не пригадую, щоб хтось замахнувся на Тору чи Талмуд… Словом, країна, де її Президент щопівроку їздить за благословенням до монахів на Афон, абсолютно не зреагувала на таку зневагу до українського народу.

Якщо раніше подивитися, як сходять з розуму сатаніти, ходила американська молодь, то зараз цим милуються уже в Європі, Росії, віднедавна – і в Україні. Колись до нас такі гастролери не заїжджали. Знову-таки, навіть в атеїстичному Союзі не проходили подібні сатанинські штучки, та й таку величезну публіку на подібне тоді годі було зібрати. Найбільше турбує те, що на концерті цього відвертого сатаніста (хоча нам намагаються довести, що, мовляв, у нього лише такий образ) тепер в Палаці спорту зібралася величезна кількість його прихильників.

Це чудовисько із США (його звуть Брайан Хью Уорнер), створивши рок-групу, взяв собі ім’я Мерилін – як у відомої американської актриси Монро, а прізвище Менсон – на честь суперманіяка-вбивці. Все тіло рокера у татуюваннях. На ньому можна побачити очні яблука на ліктях, бджолу-вбивцю, зле дерево на черепах, обличчя із сіткою павука на голові, циклопів, велику пентаграму, обличчя диявола з підписом «666».

Менсон – почесний член Храму Сатани, засновник якого – Антон ЛаВей, тому рвати книги Святого Писання – це вже традиційний ритуал для Мериліна. Альбом же «Антихрист Суперзірка» – логічне продовження творчості музичного провідника сатанистів.

Ось так «сучасна демократія» і «гуманна вседозволеність» зміями заповзають у людські душі і роблять з них служителів сатани.

Ольга ЖАРЧИНСЬКА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>