Працівники ДАІ врятували людину і загасили пожежу

Двоє працівників обласного апарату Державтоінспекції капітан міліції Сергій Мельничук і старший лейтенант міліції Сергій Сунічук відпрацьовували територію Маневицького району. У селі Старосілля їх змусив зупинитися запах диму біля житлових будинків. За мить до них підбігла жінка – вона благала витягнути з палаючого будинку хвору матір. Міліціонери побігли до хати, де горіло дерев’яне перекриття. Вивівши немічну пенсіонерку надвір, зателефонували до МНС, а самі повернулися до будинку, щоб загасити пожежу. Спочатку спробували збити полум’я автомобільним вогнегасником, та безрезультатно. Тоді Сергій Мельничук почав носити відром воду з колодязя, а його напарник Сергій Сунічук на горищі заливав вогонь. Впоратися з ним вдалося ще до приїзду пожежних.

За цей вчинок начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук нагородив держінспекторів грамотами та цінними подарунками.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>