28 січня – 3 лютого

Овен

Не поспішайте укладати угоди – може бути більше втрат, ніж прибутків. У кінці тижня будьте економними. У вихідні займіться справами близьких.

Телець

Вам вдаватиметься все, за що візьметеся. Стриманість і скромність зараз будуть зайві. Незабаром вам усміхнеться удача.

Близнюки

Цього тижня не вдасться розслабитися чи відпочити. Доведеться багато спілкуватися. Перегляньте свої стосунки з коханою людиною.

Рак

Вам щаститиме, проте приділіть увагу фінансовим справам – можливі невеликі витрати. Цього тижня не поспішайте в далеку дорогу.

Лев

Друзі допоможуть повернути те, що ви давно вважали втраченим для себе. Тому будьте прихильними до людей, які бажають вам тільки добра.

Діва

Цього тижня ваші справи йтимуть непогано. Чекайте новин. Вони будуть одночасно і приємні, і не дуже. Ймовірні матеріальні надходження.

Терези

Матимете шанс вирішити особисті проблеми. Уникайте непродуманих покупок. Друзі принесуть приємні новини. У вихідні зможете цікаво відпочити.

Скорпіон

Ймовірний конфлікт з керівництвом та непорозуміння з партнерами, але врешті все вирішиться на вашу користь.

Стрілець

Тиждень обіцяє бути неймовірно вдалим: на роботі можливе підвищення зарплати або навіть отримання премії, та й вдома проблем не передбачається.

Козеріг

У будь-якій справі дійте розважливо, не поспішайте, оскільки пізніше з’явиться шанс зробити усе швидко і зі значно меншою затратою зусиль.

Водолій

Активно беріться до роботи – ви близькі до успіху! Цей період несприятливий для поїздок. Щасливий день – неділя.

Риби

Не сумуйте – період принесе приємні зміни. Будьте уважні на роботі. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>