Ярославський продав «Металіст» і хоче купити «Металург»?

Наприкінці минулого року, як грім серед ясного неба, пролунала звістка про продаж харківським бізнесменом Олександром Ярославським футбольного клубу «Металіст». Придбала його група компаній «Газ Україна». Її очолює 27-річний бізнесмен Сергій Курченко. Він уже провів зустріч з головним наставником «Металіста» Мироном Маркевичем і пообіцяв, що фінансування залишиться на належному рівні, більше того – поступово зростатиме оплата праці футболістів і тренерів. Мирон Богданович теж радо зустрів прихід нового інвестора. За версією Олександра Ярославського, продати свою улюблену команду він був змушений через тиск влади. Між бізнесменом, очільником області і міським головою Харкова стався конфлікт через бажання забрати домашню арену клубу у комунальну власність. Згодом Ярославський мав би придбати стадіон, в який уже вклав чимало коштів і який практично самотужки готував до Євро-2012. Новий власник «Металіста» Сергій Курченко погодився прийняти клуб без стадіону і пообіцяв викупити арену.

Тим часом Олександр Ярославський повідомив, що не збирається йти з футболу. Він розповів, що незабаром візьметься за новий великий проект. В Інтернет-виданнях активно обговорюється можливість придбання бізнесменом запорізького «Металурга». Сам Ярославський прямо не заперечує такої можливості.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>