14 – 20 січня

Овен

Можна очікувати поліпшення сімейних справ, успіху в бізнесі. Постарайтеся тримати емоції під контролем і не опускайте руки.

Телець

Вдалий час, щоб обміркувати подальші дії як у бізнесі, так і в особистому житті. Ви зможете, не поспішаючи, все спланувати.

Близнюки

Вам варто зайнятися вирішенням серйозних питань як у діловій сфері, так і в особистих стосунках. А от фінансами краще не ризикувати.

Рак

Краще ні з ким не обговорюйте свої особисті проблеми. Обережніше з грошима. А ось усі незакінчені справи вдасться завершити.

Лев

Бадьорість і гарний настрій будуть вашими вірними супутниками. Бажано приділити увагу старшим родичам та утриматися від прийому алкоголю.

Діва

Це вдалий час для врегулювання будь-яких матеріальних питань. У неділю утримайтеся від важливих справ, не вступайте в суперечки з батьками.

Терези

Вас чекають приємні події у цей період. Будні дні пройдуть відносно спокійно. У вихідні ймовірні цікаві знайомства, не виключено, що й романтичні.

Скорпіон

Цей тиждень розбудить ваш творчий потенціал і принесе зміни у вашому особистому житті. У вихідні будьте уважні – ймовірні спроби вас обдурити.

Стрілець

Насолоджуйтеся життям – доля подарує вам таку можливiсть. Не соромтеся активно проявити себе у найцiкавiшiй для вас справi.

Козеріг

Головне для вас – душевна рiвновага. Ймовірна апатiя, але її можна буде подолати, якщо знайдете час на улюбленi заняття.

Водолій

Вам можуть вказати на помилки в роботi та невиконанi обiцянки вдома. Не сперечайтеся, запасіться терпiнням й беріться до справ.

Риби

Основнi подiї торкнуться сiмейних стосункiв, тож намагайтеся уникати гострих кутiв. Пiсля неприємної розмови ви можете втратити когось iз друзiв.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>