У дітей з особливими потребами буде спортзал

У Заболоттівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Ратнівського району розпочали будувати новий спортзал – до заморозків встигли залити частину фундаменту. Будівництво розпочалося завдяки Службі безпеки України у Волинській області, працівники якої вже впродовж двадцяти років опікуються життям школи-інтернату та дітей з особливими потребами, і облдержадміністрації. За інформацією директора школи Тетяни Арендарук, меценати ще у минулому році провели акцію «Серце віддаю дітям», під час якої були зібрані 143 тисячі гривень і спрямовані на будівництво спортзалу. 600 тисяч гривень виділила на нинішній рік облдержадміністрація. А навчаються у Заболоттівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті діти із семи районів області: Ратнівського, Любешівського, Ковельського, Старовижівського, Камінь-Каширського, Турійського та Маневицького.

Згідно з проектом, спортзал має бути з глядацькими трибунами, душовими кабінами, внутрішніми санвузлами, тренажерами. Всього на спорудження спортзалу необхідно близько трьох мільйонів гривень. Тож керівництво інтернату і надалі займається пошуком меценатів.

Валентина ПИЛИПЧУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>